Post by reitbasemitse on Feb 2, 2022 17:57:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smashers.io - ио битва! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smashers.io - ио битва! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ досвід безкоштовний ▞▞▞
▞▞▞ Smashers.io - ио битва! 2022 version ▞▞▞
Це трохи легко і нудно, я маю на увазі, просто подумайте про це, і одна з найгірших проблем полягає в тому, що після кожного матчу з’являється забагато реклами, і це дуже важко отримати гроші, єдиний спосіб не отримувати рекламу після кожного матчу це програти, але це не завжди працює, і якщо ви ненавидите рекламу, не грайте в неї, я попереджаю вас! Повинно бути більше скінів або зброї, чому так багато реклами, будь ласка, скажіть мені, бо ця гра так погано, що я нічого не можу отримати, це дорого, будь ласка, виправте це прямо ЗАРАЗ!
Ето какаха
Це так смішно😁😁😂😂😂
Забагато реклами, я не знаю, як це зупинити
Це круто і все, але занадто легко
Я вважаю, що це весела гра, все чудово, АЛЕ ОДНА ПРОБЛЕМА КОЖНИЙ РАЗ НА БАГАТО ОГОЛОШЕННЯ
НАЙГІРШЕ ДО БАГАТО ДОДАННЯ!
Q так красиво
Я б поставив п'ять зірок, якби не це, ти міг би більше попрацювати над персонажами, деякі не говорять, а брови дивні, і мені сподобається, якби ти налаштував свого персонажа і це відстає від великої кількості реклами! будь ласка, виправте це
Він хороший своєю графікою
Це весела гра, я маю на увазі, що вона може розважити вас приблизно 5 хвилин. Я не знаю, що їм потрібно щось додавати до вау-функції. Все, що вам потрібно зробити, це натиснути кнопку кілька разів. Я збираюся видалити це, оскільки це те саме, якщо вам легко набридає, я б не рекомендував. Будь ласка, додайте щось, щоб було веселіше.
🤬🤬💩💩😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠🧐🧐🧐🧐🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤯🤯🤯🤯
Я я
Це добре, це так весело, і ви повинні в це грати
Ого
Моя найкраща онлайн гра!
Так багато реклами
Нафф сказав.
Я багато разів завантажував цю програму, але вона не завантажується
Це хороша гра, але потрібно, щоб хтось із друзями міг приєднатися до гри
Найпростіша гра в світі
Маленькі веселі, повторювані, не можуть бути швидшими, сильнішими. Замало виклику. Наразі занадто легко, якщо не оновлювати багато.
Це не добре.дуже погана гра bakwas.дитячі ігри
Досить добре
І поставте йому три зірки, тому що, коли я перевертаю та доставляю, я починаю аварійно виправити, будь ласка, виправте це, тому що я намагався це виправити. Я постійно перезавантажую його, і він не працював, тому ви можете видалити його на випадок, якщо це не так. більше не розбивайся, як відчувай себе, коли тягнеш за важіль і дивишся, скільки грошей ти отримуєш
Контролінг - це сміття, яке відстає, і він має занадто багато додань
Я ненавиджу гру, тому що в ній багато реклами, я ніколи не завантажую цю гру
Одна з найдурніших ігор
Мені це подобається, і ти можеш зробити таку гру серед нас у майнкрафт?
Джон Селестин П. Беларміно
Ця гра так сильно відстає від початку, але це смішно, коли ми когось розбиваємо 🤣
Дізнайтеся більше GAME
Ця гра дуже смішна
ірфан
Дуже погана гра
У ньому так багато дурних доповнень.
Я ЛЮБЛЮ ЦЕ, ЦЕ ТАК ДОБРО,!
/65r13 серед нас - 1000-38-9
Це дуже хороша гра
дуже гарно я нічого не можу сказати, але дуже дуже дуже приємно
Я тільки хочу бачити серед нас шкіру!
Ви, хлопці, копіюєте серед нас, що недобре
Жахливо жахливо жахливо це жахливо я знав про програш і не знаю, як у це грати, це завжди збій Я не рекомендую цю гру