Post by reitbasemitse on Feb 2, 2022 18:00:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več točk ▞▞▞
▞▞▞ Buildings for Minecraft 2022 version ▞▞▞
OBOŽUJEM TO! Toda obstaja Ogromna težava ... pritisnil sem gumb za razveljavitev sprememb in IZBRISAL JE VSE ZGRADNJE OD 21. SEPTEMBRA! TAKO MODO JOKAM! VSE JE ODŠLO! 😱😰😥 Aplikacija mi je še vedno všeč, vendar prosim, pojdite do mesta, kjer ta gumb ne izbriše vsega, in naj izbriše stvar, ki ste jo izbrali! 3 zvezdice zdaj! POPRAVITE PROSIM! Bil sem tako vesel, ko sem dobil to aplikacijo, zdaj pa se počutim zmedeno in izdano! In ali lahko naredite gumb za razveljavitev, tako da popravi vse, kar je narejeno, adijo spremembe Razveljavi
Res je dobra, všeč mi je ta igra, saj ti daje stvari, ki jih lahko daš v svoj Minecraft 👍👍👍👍👍😁😄
Pravkar sem ga namestil in je slab, res slab. Uvozil sem zgradbo v svoj svet in potem sem odprl Minecraft in potem, ko sem odprl Minecraft, se zruši. Naredil sem več poskusov, vendar se kar naprej zruši. To je slaba aplikacija
Prenesi CamScanner - PDF Scanner App Free APK ... Prenesi PDF Reader App : Read All PDF APK ... Prenesi Buildings for Minecraft APK.
Ta aplikacija je uničila moj najboljši in najdlje delujoči svet minecrafta. Imel sem nebesno vas in je prepolovila ocean (ne hecam) in ne kvari do te mere, da ne morem igrati
To je neverjetno, vključno s Creatorjem, ker resnično potrebujem Kraljestvo za namestitev
To mi je zelo všeč, to je zelo dobra aplikacija, zelo enostavna za prenos katere koli strukture, hvala za to aplikacijo ♥️♥️♥️♥️
To je tako dobro. Ni mi treba narediti hiše le nekaj klikov in moja hiša je pripravljena, tako odlične zgradbe, kot je avarin City
Ta aplikacija je super! Ker lahko gradiš hiše in figure brez truda✨.!
tukaj je prekleto različnih stvari, kot so zgradbe, kipi itd. Zelo huda aplikacija 🔥🔥
To je zelo lepa aplikacija, fantje, brezplačna je in za to aplikacijo vam ni treba biti na spletu, lahko ustvarite tudi svoje zemljevide...... najlepša hvala za to aplikacijo, prenesite jo zdaj, fantje🤗🤗🤗🤗
Ok, všeč mi je, toda ko postavim zgradbo v svet, kot je trdnjava vas, se zaplete, ne vem, kako naj to razložim
To je najboljša aplikacija za gradnjo v Minecraftu. Od leta 2019 še vedno uporabljam to aplikacijo. Lahko naložim svojo gradnjo.
Aplikacija je lepa, vendar bi morali dodati možnosti izbire jezika, prikazuje samo en jezik in težko je najti hiše in več hiš, kot so japonske hiše in stare vrste hiš
To uporabljam na svojem tabličnem računalniku že 1 leto, poskušal sem naložiti podzemno bazo v svoj svet, ko je bilo končano, grem v svoj svet, potem je nisem mogel videti nikjer, razen te kvadratne luknje, zato sem imel idejo, da potem izkopljem 2 bloka videl sem ogromno luknjo pod zemljo, ki je prebila kamnino, prosim, popravite to napako, prosim, če bi jo popravili, bi jo ocenil s 5 zvezdicami
Aplikacija je bila sprva dobra .. zdaj pa imam težavo, da se aplikacija ne odziva in zapre, ko poskušam dodati katero koli zgradbo iz svojih zgradb. KAJ LAHKO NAREDIM !!
Začel bi s temi petimi, vendar iz nekega razloga moti razvijalce zemlje, prosim, popravite to, potem mu bom dal 5 zvezdic
Oprosti, vendar sem na drugi različici sveta minecraft vseh svojih 677 svetov, vse sem jih izbrisal in vse se je pojavilo in teh svetov nisem imel
Krtina
Minecraft - igranje brezplačno na Friv5
to aplikacijo sem uporabljal 2 leti in ta aplikacija mi pomaga pri lažji gradnji in temu bom dal 5 zvezdic, ker je bila ta aplikacija prevelika
Pravkar zgradim svojo veliko hišo s svojim prijateljem in uporabljam to aplikacijo za gradnjo vrat iz rdečega kamna, nato sem jih napačno postavil in pritisnem razveljavi spremembe, PONASTAVI VSE, NAŠO HIŠO IN VSE, POSTAJE PRVO KRAJ BREZ ENKRAT STVARI, KI SMO NAREDILI.... prosim, pomagajte mi, ta aplikacija je super, vendar prosim, popravite to ali mi povejte, kako vrniti našo zgradbo.. hvala
Sklenite študentsko naročnino Music Premium - YouTube
Nekako kul, vendar bi moral tam postaviti več gradenj, da bi bil les kul, ker najti katero drugo hišo za vgradnjo v mojo mestno gradnjo
Vedno, ko postavim toliko blokov, pride do napake, zaradi katere izbrišem dele tega, kar sem zgradil. Poskušam zgraditi mesto v minecraftu in to je težko narediti sam, zato prosim popravi te napake zame, da je tako težko in napaka je slabo mi ni všeč, zato prosim popravite
To sem prenesel leta 2021, ker se mi je zdelo kul, vendar vedno pokvari in me prežene, zato sem dal 3 zvezdice, a na splošno je dobro
to je neverjetna aplikacija, iz katere lahko narediš katero koli hišo, ki jo naredim drugo, in mi daje tako očarljiva orodja in druge stvari, ta aplikacija je super
Zelo prijetno, če lahko dodate všeček, ko je nekdo objavil zgradbo v minecraftu, včasih ljudje goljufajo, da pravijo, da sem naredil tako redstone like the redstone gradi zdaj in naredi kot redstone toturial in več zgradbss:
V 1.17.30.23, če namestite ograjo in čakate predolgo, se nekateri bloki zamenjajo z umazano travo in kamnino
ODLIČEN ZEMLJEVID KOLI BO BO ZABAVNO HVALA RAZVIVALCU JE RES ODLIČEN!😆
Želim si, da bi lahko ocenil z 0, ker svet v tej aplikaciji ni moj svet. Ocenil bi s 5, razen če bi imel svoje svetove in bi odstranil minecraft, vendar še vedno ni časa za odstranitev mojih svetov, zato prosim ne nameščajte, ampak Obožujem minecraft
Nova posodobitev ima težavo, prosimo, da na noben način ne posodabljate. Tisti, ki so posodobili in imeli težave, lahko prenesejo in namestijo različico 8.1 tega programa iz programa aptoid.
Še London Toliko Building Team
Paper io unblocked 333 - Weebly
Na splošno dobra aplikacija, toda ko poskušam naložiti zgradbo, moj zemljevid ne prikazuje samo idk zgradbe, če je to morda vzrok za moj telefon ali ne, vendar sem hotel samo to povedati
Aplikacija se ne odpre, ko vnesem svojo starost. Nenehno piše, da je aplikacija prenehala delovati.
Preveč dobrega gjv+do, tako da Uzbekistan TN LA se osredotoča na dB x zip tv th yep ya eh nehaj, če nehaj narediti, najpomembnejše je, da lahko dobiš priložnost za zmago v igri je na koncu najpomembnejše je da je edina stvar, ki jo lahko naredim prvič, da vidim, če iščeš nekaj časa naprej in nazaj med dvema najpomembnejšema stvar, da je edina stvar, ki jo lahko naredim prvič zjutraj in bom naj bo pravi čas in denar za plačilo prvič v
Pravzaprav je JE IZBRISAL VSE NA MOJEM SVETU, kako se je to zgodilo, se lahko vprašate? Poskušal sem najti morderm majhno hišo, nato pa sem našel popolno, zato sem jo prenesel in postavil tam, kjer sem želel, da bi bila hiša, nalagala se je, ko sem jo postavil. Minilo je 10 minut, da sem bil tako nepotrpežljiv, zato sem se odločil, da grem v svoj svet minecraft, da preverim, ali sem končal s postavitvijo hiše, ker sem mislil, da se samo kaže, da se še vedno nalaga, vendar je končano. Potem, ko sem odprl svoj svet, je VSE ODŠLO.
To je odlična aplikacija, vendar nadomešča bloke stavb z bloki umazanije in trave, popravite aplikacijo
Nekako moteče je, kako se pojavi druga struktura, ki je nisem zgradil jaz, in tudi dejstvo, da se vsakič, ko zgradim nekaj v ravnem svetu, se pojavi ZID travnatih blokov in zakaj se pojavi, prosim, posodobite to.
Deluje na neskončnem svetu, toda ko to naredim v ravnem svetu, je tal Gone, ko prikaže na zemljevidu placer, zemlje ni več in njena praznina, prosim, popravite to in ko jo postavim, je ogromen kos zemlje manjka v minecraftu v ravnem svetu in struktura lebdi nad praznino
Zelo dobro je, vendar bi rad, če bi ga naredil tam, kjer bi ukazni bloki z delom in vsemi Redstone in vse delovalo funkcionalno, kot če bi bila v resnici gradnja, in bi rad, če lahko napis napišeš, kaj so v resnici naj bi rekel
To aplikacijo uporabljam tolikokrat, vendar ne deluje
WOWW Ta aplikacija mi je res všeč. Ta aplikacija je tako kul, da lahko naredite tudi svoje zgradbe. To je tako super
Tako mi je všeč aplikacija, a včasih ne najdem svoje hiše in jo moram znova poskusiti, včasih sem razočaran nad njo, dal sem ji 5 zvezdic, ker mi je aplikacija tako všeč😍😍
NAJPREJ SEM BIL, KAKO JE, KO JE, KAKO JE APLIKACIJA BOT, BO NKT DELALA, POTEM, KO SEM PREIZKUSIL, JE DELO, NIMAM BESEDI, ZDAJ NASTAVITE IN NAREDITE VEČ TAKŠNIH APLIKACIJ