Post by reitbasemitse on Feb 2, 2022 18:03:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Recharge Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Recharge Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox xal hack ▞▞▞
▞▞▞ Recharge Please! 2022 version ▞▞▞
Tamamladığınız hər səviyyə kimi həddən artıq çox reklam var ki, həmişə izləməli olduğunuz bir reklam var, lakin heç olmasa x düyməsini basa bilərsiniz.
Yaxşı fikirdir, amma idarəetmələr bir az... Nəzarətdən kənarda? Artıq 3-cü lv ilə problem yaşayırdım. Yenidən yükləməli oldum, naqillər nasazlaşacaq və hər yerdə olacaq. Həmişə ekranımdan uçur, ona görə də onu geri qaytara bilmirəm. cəhd edin - uğursuz - yenidən yükləyin - reklam - yenidən cəhd edin - uğursuz - təkrarlayın - mən öldüm. Onun bir az yavaş olduğunu deməyək 😰😥😵💀 buna baxmayaraq, bu, qənaətbəxş fikir və oyundur 💜
Просматривайте ежедневные рейтинги приложений, историю рейтингов, оценки, функции и отзывы топовых приложений, например Recharge Please!
Hər tapmacadan sonra reklamlar və onlar ağılsızcasına asan idi. Çox tez maraq itirdi
Mən yalnız kubokun birinci səviyyələrindəyəm, amma deyə bilərəm ki, bu, hətta mənim telefonumda çox oynayan kiçik qardaşım üçün də çox əyləncəli bir oyun olacaq və düşünürəm ki, bütün qardaşlarım onu sevəcəklər.
Səviyyələr çətinləşsəydi, yaxşı oyun olardı və hər bir səviyyəni əlavə etməniz yox idi. Mən hər 5 və ya 10 səviyyəni başa düşə bilirəm. Amma gəl! Hər səviyyə maksimum 5 saniyə çəkir. Qeyri-skipabl ilə 5 saniyəlik oyun 20 saniyə əlavə edir. Hər səviyyə.
Buna iki ulduz verməyimin səbəbi, hər dəfə nəyisə etməyə cəhd etdikdə oyunda nasazlıqlar meydana çıxır, zəhmət olmasa, bunu düzəldin, amma mən buna nifrət edirəm, xahiş edirəm, lütfən, zəhmət olmasa, düzəltsəniz, oyunu daha çox bəyənərdim.
Mümkün olmayan səviyyələr var ki, bitirmək üçün reklamı izləməlisən
axmaq. Reytinqiniz var, çünki sizi üçüncü səviyyədən sonra qiymətləndirməyə məcbur edir, sonra hər 30 saniyə reklam üçün iki saniyə oyun vaxtı əldə edirsiniz. Bu pula ehtiyacı olan proqramlara dözə bilmirəm. Silindi.
Bu oyunu tamamilə bəyənirəm. Kim bu haqda pis bir şey deyirsə, bu yalandır və bu çox asandır. Və çoxlu reklamları yoxdur. Zəhmət olmasa geri yazın. 👍😊😊😀🤔İkinci fikirdə çoxlu reklam var üzr istəyirəm uşaqlar.
Təəssüf ki, bu oyunu silməliyəm. Oyuna girən kimi reklam gəlir. "OYNA" düyməsini basandan sonra reklam var Parametrlərə keçməmiş reklam var. Parametrləri tərk etdikdən sonra reklam var. Hər səviyyədən əvvəl bir reklam var və hər səviyyədən sonra bir reklam var. Hər səviyyə hər səviyyədən daha uzundur. Elanlar elanlar reklamlar!!
Bu oyun tez darıxırdı, amma pis proqram deyildi, sadəcə darıxdırıcı oldu. Gözləntilərim çox böyük idi.
Oyun yaxşıdır, amma ən yaxşısı deyil. Bilirəm ki, bu sadəcə əyləncəli oyundur, amma düzünü desəm, nəyisə doldurmaq lazımdırsa, fişə yaxınlaşın, bilirəm ki, oyunun mənası yoxdur, amma mən böyük fanat deyiləm 🙄😑
2 səviyyədən sonra oyunu qiymətləndirməyi xahiş edir. Sonra siz onu qiymətləndirdiyiniz zaman 5 saniyə oyun, sonra hər növbə 20 saniyə reklam olacaq. Reklamların miqdarına görə heç yerə getməyən mənasız oyun!!!
Bir çox şərh səviyyələrin təkrarlandığını söyləyir. Səviyyələrdən razıyam. Mənim xoşum gəlməyən şey, hər səviyyədən sonra reklamlara baxmaq məcburiyyətində qalmağımdır. Mənə reklamı izləmək üçün düymə verilməsini sevmirəm, amma onu basmaqdan başqa çarəm yoxdur. Mən hər dəfə ondan uzaqlaşıram və onsuz da reklam baxmağa məcbur oluram. Biznes modelinizi düzəldin.
Silməyin, sadəcə WiFi çıxarın və istəyirsinizsə, təyyarə rejimini qoyun. Həmçinin orada telefonlar, televizorlar və s. sürətlə doldurulmur və siçanlar qapıdan çölə atılır və sadəcə olaraq rozetkalara çatmaq üçün telefonu hərəkət etdirə bilər. Qırmızı düyməni basa bilərsiniz. Real həyatda daha asandır. Cihazınızı doldurmaq üçün o qədər də mürəkkəb bir şeyə ehtiyacınız yoxdur. Siçanı ayaq altına ala bildiyiniz halda onu çıxarmaq üçün topa ehtiyacınız varmı?
Elanlar... Elanlar... Elanlar ve daha cox elanlar... VƏ ONLARIN SİLİNMƏK ÜÇÜN ÖDƏNİŞ SEÇENƏSİ YOXDUR. Bu oyun sadəcə acınacaqlıdır. Sınamağa dəyməz.
Match the plugs in a line! Sounds easy? Well, you'd better try doing that first! The game looks straightforward and pretty simple from the first glance
Hər səviyyənin sonunda bir reklam olması və bir neçə səviyyəni təkrarlaması istisna olmaqla, bu oyunun daha yaxşı olmasını istərdim
Bu ÇOX qaneedicidir və ən əsası odur ki, bu çətin!
Bu oyun tamamilə pisdir. Mən 86 səviyyəyə çatdım, düşünürəm ki, birinci səviyyə ilə eynidir. Oyun heç vaxt çətinləşmir və buna görə də pis rəy verirəm. Bu oyunu yaradan insanlar oyunu maraqlı etmək üçün belə narahat olmadılar, demək istəyirəm ki, onlar bu oyundan milyonlar qazanırlar və bu, pisdir. Cinayət yoxdur. Oynamağı daha dadlı etmək üçün oyunu ASLI olaraq düzəltməyi tövsiyə edirəm.
Başlanğıcda çoxlu reklamlar yox idi və bir az da xoş idi. Siz 2 və ya 3-cü səviyyəni keçdikdən sonra hər "tamaşcadan" sonra reklamlar gəlir və bu, gülüncdür. Bundan sonra tamamilə oynanılmazdır. Bu, inanılmaz dərəcədə asandır və bu oyunun reklamında oyunu oynayan insanların tamamilə beyin ölümü olduğu oyunlardan başqa birisidir. Bu, çox asandır və bir saatdan az müddətdə təxminən 20 səviyyəyə çatdım. Heç bir məzmun yoxdur, təkrar-təkrar eyni şeydir.
Bu, həqiqətən səhv idi və onu oynamaq üçün səviyyəni beş dəfə yenidən başlatmalı oldum
Mən bu oyunu zəhmli olduğu kimi sevirəm! Mən onu tamamilə sevirəm, çünki bu, həqiqətən çətin olur
Recharge Please! - Apps on Google Play
Super sadə və reklamları söndürmək üçün heç bir yol yoxdur. Adətən $2.99 USD ödəniş kimidir, lakin onları silməyin heç bir yolu olmadığı axmaqdır. Bundan əlavə, səviyyələr çox asandır.
Kaş 0 ulduz verə biləydim. Oyun Reklamlar Bizik adlanmalıdır. 10 saniyə oyun və 30 saniyə lənətlənmiş reklam. Ümumi vaxt itkisi. Özünüzə bir yaxşılıq edin və dişinizi çəkdirin. Bu daha qaneedici olardı.
Oyun asandır, lakin əlavələr onu o qədər çətin göstərir ki, o qədər hiyləgərdir
Bu əyləncəli oyundur, lakin bəyənmədiyi əlavələr var
Oyunda yerləşdirilən reklamların miqdarı onu ƏSASINDA oynanılmaz edir. 10-cu səviyyə ətrafında hər səviyyəyə bir reklam ilə. Mən sadəcə 2 kimi oynamaq üçün təxminən 5-20 saniyə gözləyirəm. Oyuna bir şey olarsa, reklamların miqdarını ayırın.
Bu oyun əyləncəlidir, çünki telefonu qoşmaq olar 📱
İndiyə qədər oynadığım ən yaxşı oyunlardan biri. Amma kaş ki, HELP düyməsi olaydı
Oyunla bağlı heç bir təcrübəm yox idi, amma ümumilikdə düşünürəm ki, əla olacaq. Bu oyunun həqiqətən çətin olduğunu söyləyən bir çox reklam var, bilirsiniz ki, o belə deyil, zəhmət olmasa, onu yeniləyə bildiyinizə baxın ki, onu endirə bildim, çünki yükləmə zamanı bir az səhv var.
Heç bir reklamın olmaması istəyirsinizsə, mobil Wi-Fi-ı söndürün
Reklam məqbuldur, inkişaf etdiricilər gəlir əldə etməlidirlər. Lakin bu proqram oyun kimi bəzədilmiş bir Reklam vasitəsidir. Oyun qaydasındadır, nəzarət yaxşıdır, reklam bombardman səviyyəsindədir və orta dərəcədə maraqlı oyunu öldürür.
Son dərəcə təkrarlanan. Bu dəfələrlə eyni 25 və ya səviyyədir.
Tamamlanması üçün cəmi 5 saniyə çəkən hər səviyyədən sonra 30 saniyəlik bir reklam var. Reklamlara baxmağı sevirsinizsə, bu proqram sizin üçündür. Əgər reklamlara baxmağa nifrət edirsinizsə, bu proqramı YÜKLƏMƏYİN. SİLİN
Oyun orta dərəcədə əyləncəlidir .. reklamlar indiyə qədər hər hansı proqramın ƏN zəhlətökənləri arasındadır. Reklamlar buraxılana qədər gözlədikdən sonra həmin oyunun reklamı yenidən oyunda uzun keçid ekranları ilə birlikdə göstərilir, oyun dəhşətlidir, BYE
Reklam mərkəzi. Hər səviyyədən sonra mənə reklam gələn oyunu oynamaq istəmirəm. Bu bir xüsusiyyətə görə silinir. Əgər məsləhətlərimi istəyirsinizsə, reklamı hər 10 səviyyədən bir edin, heç olmasa davam edin, sonra daha çox oynamaq istəyin.
Bu oyun istifadəçi rəylərini manipulyasiya edir. Oyunun konsepsiyası əyləncəli və orijinaldır, lakin tərtibatçıların google play tərtibatçı siyasətinə zidd olaraq nəzərdən keçirmə sorğusunu manipulyasiya etmələri utancvericidir. Əsasən, reytinqlər aşağı olarsa, istifadəçi e-poçt göndərmək üçün yönləndirilir. Lakin reytinqlər yüksəkdirsə, istifadəçi şübhəli şəkildə google player nəzərdən keçirmə bölməsinə yönləndirilir. Bütün bunlar məntiqlidir, çünki oyun daha sonra görünən pis reytinqləri azaldacaq.
Bu yaxşı, əladır, zəhmli və məmnundur və mənə telefonumu doldurmağı xatırladır və ya telefonum ölür ki, telefonumun sönəcəyindən narahat olmayım, ona görə də ona beş ulduz verdim, çünki bu, həqiqətən gözəl sondur o, həmçinin telefonunuzun sönməməsi üçün telefonunuzu doldurmağı xatırladır
Nazlı bədəlli