Post by reitbasemitse on Feb 2, 2022 18:06:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Solar Smash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Solar Smash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک امتیاز بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Solar Smash 2022 version ▞▞▞
در ابتدا این یک بازی عالی بود، من حتی برای حذف تبلیغات پول پرداخت کردم. با این حال، پس از چند هفته دوباره شروع به دریافت تبلیغات کردم. این برنامه را دریافت نکنید بدون عذاب وجدان شما را غارت خواهد کرد.
این بازی هرگز لود نشد این بازی سطل زباله است من از آن متنفرم منتظرم
اسلا برنامه نمیاره
من نمی توانم زمین مکعبی را بدست بیاورم، یک مکعب کامل انجام دادم. همچنین من از چیز جدیدی استفاده کردم که به شما کمک می کند آن را بدست آورید اما وقتی مکعبی را انجام دادم سیاره را دوباره تنظیم کردم و سپس زمین مسطح btw bruh را دریافت کردم.
خیلی سرگرم کننده است، اما تنها مشکل آن تاخیر است
عالی بود اما تبلیغات داشت بهتر بود
این کار فوق العاده ای است که روی این کار می کنید، اما فکر می کنم اگر چند ماده آرایشی دیگر اضافه کنید، برای همه باورنکردنی خواهد بود.
عالییییی
بازی باحالی دوست دارم ساعت ها بازی کرد، باید مثل سیارات مخفی جدید وجود داشته باشند که تا زمانی که قفل آنها را باز نکنید قابل مشاهده نباشند، و باید به سیارات مخفی آسیب خاصی وارد کنید، مثلا آنها را برش دهید یا به نحوی دراز کنید، و باید وجود داشته باشد. یک سلاح جدید، ابرنواختر، که به عنوان یک ستاره سفید بسیار ریز شروع می شود، سپس به یک ستاره قرمز غول پیکر تبدیل می شود، سپس به یک ابرنواختر تبدیل می شود، و سپس به سیاهچاله یا ستاره نوترونی تبدیل می شود، درست مانند زندگی واقعی
بازی Solarsmash خوب 👍👍👍😎😎😎
من خیلی راضیم
بازی عالی هست لطفا نصب کنید ممنون از سازندش دوستان عزیز لطفا فوش ندید هرکی این بازی رو نصب کرد و خوشش اومد این پایین بله رو بزنه
بازی جالب. بازی عالی برای نابودی سیارات و منظومه های خورشیدی. عالی برای کشتن زمان این سرگرم کننده است، و من دوست دارم که چگونه می توانید ببینید که چگونه گرانش اجسام دیگر می تواند بر مدار شما تأثیر بگذارد، و سیاهچاله ها را اضافه کنید و ببینید چه اتفاقی برای منظومه شمسی ما می افتد، و غیره. ارزش دانلود را دارد. 💯😎👍
بازی Kinda trash زیاد برای انجام دادن نیست 3 دلیل، کشتن جمعیت راه به روز، آیتم ها راه به overpowered، دریافت راه خسته کننده برای سریع، راه های کافی برای از بین بردن سیارات، ستاره ها و غیره خوب که 4 بود، اما شما نقطه. به طور کلی گرافیک فوق العاده اما باید آن را کمتر خسته کننده توسعه دهندگان موفق باشید برای شما.
عاشقشم. شکستن سیارات سرگرم کننده است من دوست دارم گزینه ای برای منفجر کردن خورشید داشته باشم.
سلام این بازی واقعاااااااااااااااااا مسخره است و من نمیدانم که سازنده ی این بازی برای چی این بازی را نمیدانم من توهین ولی این بازی فقط به درد بچه های کلاس اول یا دوم میخوره باز هم از سازنده این بازی معذرت میخوام.
بازی کردن با آن سرگرم کننده است، اما اگر می خواهید این برنامه را به یک برنامه عالی تبدیل کنید، تأثیرات را با جزئیات بیشتری همراه کنید، مثلاً اگر شهاب سنگی به اقیانوس برخورد کند، موج جزر و مدی مناطق بزرگ تری را از بین ببرد و اگر به زمین برخورد کرد، حلقه ای از گرما را به آن اضافه کنید. که به آرامی زمین را فراتر از منطقه برخورد می برد... همچنین یک برخورد شهاب سنگ بزرگ باید تعداد بیشتری از زمین را از بین ببرد... این بازی این نوع جلوه ها را ندارد. جلوه های ریپل لطفا اضافه کنید!!!
نصب کن عالی
این بازی فوق العاده است. من فقط از سازندگان می خواهم که یک کار را انجام دهند مانند ستاره های بیشتر و چیزهای بیشتری در این صورت بازی عالی خواهد شد.
گرافیک خوب است اما تا حدودی عقب مانده است
اااااا
خوب است اما در ویدیوهای یوتیوب تبدیل هر سیاره به هر شکل خاص و تنظیم مجدد سیاره شکل سیاره را تغییر می دهد و به ما یک دستاورد می دهد. اما هنگام بازی در موبایل این اتفاق نمی افتد. B.T.W. این بازی خوب است
بسیار واقع گرایانه برای کشتن 5 دقیقه هر چند وقت یکبار
خوب
بازی بسیار سرگرم کننده. اگر اسلحه ها و سیارات بیشتری اضافه کنید، به آن 5 ستاره می دهیم.
خیلی بده
این بازی یک بازی سرگرم کننده است. گرافیکش عالیه من عاشق نابود کردن هسته سیارات هستم. من آن را توصیه می کنم
وقتی به بازی می روید و متوجه می شوید که همه چیز را به صورت رایگان دارید، من فقط از این متنفرم چون کاوش نمی کنید و به یک ماجراجویی کوچک در زندگی خود نیاز دارید، پس این بازی را نصب نکنید.
واقعاً بازی خوبی نیست زیرا من نمی توانم بازی کنم، می گوید "libmain.so یافت نشد" این را برطرف کنید
😐😐
بازی عالی است، اما شما می توانید به راحتی خسته شوید، زیرا آن repativive است (با عرض پوزش برای گرامر).
گنده و چوسه وچرته و خسته کندس
برای اینکه وسایلش کم است
خیلی باحال! ویرایش 10/1: با وجود خریدن IAP بدون تبلیغات، تبلیغات نمایش داده میشوند
خوبه ولی بعد یه مدت تکراری میشه
چیزی که من می خواهم، موشک شفای بی نهایت بود و این تمام چیزی است که می خواهم
زیاد باحال نیست😕
تشکر از کادویی که برام فرستاده بودی
این یک بازی جالب است اما تنها برای 1 ساعت پس از آن چیزی بیشتر برای دیدن وجود ندارد.
ولی گود
اصلا این بازی خوب نیست فقط انگاری کره ای خودتو خراب می کنی و جهان تو نابود می کنی این اصلا بازی خوبی نیست🤢
هر وقت بازی را بازی می کنم، زمانی که بهترین زمان را سپری می کنم خراب می شود.
یک بازی سندباکس واقعا خوب با کنترلهای آسان برای یادگیری، و چیزهای زیادی برای شکستن، فقط آنقدرها حس نمیشود.
بازی خوبی برای بازی بدون اشکال ساده اما انبوه سرگرم کننده است
Planet Genesis 2 - پیدایش سیاره 2 یک بازی فوق العاده زیبا در سبک بازی های شبیه سازی از استودیوی بازیسازی Raptor Claw برای اندروید می باشد.
سینا خبازی منضورت آریا کیئوکسر؟
Akalabya sahu پیام به پیام آماده است همراه با پیام آماده است و من مدتی پیش بود که شما بسیار از آن راضی بودم و رفتن به پیام محرمانه است و هر آنچه که یک آدرس ایمیل به طور خودکار ایجاد می شود برای اولین بار خوب است. زمان در لینک زیر به پیام آماده است و من مدتی است که خانواده شما و شرکت شما برای دیدن فایل ضمیمه کمک شما هستم و من چند روزه هستم و با شما تماس خواهم گرفت تا فایل ضمیمه را ببینید اسکن شده است تصویر برای PDF
ببینین اگه بخام نظرم واقعیم رو بگم خب راستش جالبه و پنج ستاره براش کمه پنجاه ستاره خوبه ولی ی مدت خسته کننده میشه و خیلی وقتا سرگرم کننده نیست خیلی وقتا باگ میده خیلی وقتا خیلی خفن میشه اما برای کسایی که تازه کردن خفنه من چهار بار. نصب و حذفش کردم و میاره برایا نمیاره چون انرویدشون به نسخه برنامه نمیخوره و بنظرم برای کسایی که عاشق نجوم هستن خیلی خوبه هرکسی نظری داره و تو نظراتتون فحش ندید چون شخصیتتون رو نشون میدید ی مزخرف بنویسید بسه بنظرم که جالبه عالیه.
0000000000000002ستاره کمه
بازی Goodish سرگرم کننده است اما من برای هیچ تبلیغاتی هزینه نکردم و تعداد زیادی تبلیغات دریافت کردم و هنوز هم هستم!!!!!!!!!!!mm!mm!