Post by reitbasemitse on Feb 2, 2022 18:26:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu palielināt visu ▞▞▞
▞▞▞ Hidden Hotel: Miami Mystery 2022 version ▞▞▞
Laba spēle. Es gribētu, lai mazāk stāstu varētu ātrāk virzīties cauri apdares darbiem, un tas ir tas, ko es patiešām labprātāk daru. Man nepatīk izmantot zvaigznes, lai "labotu" lietas vai veiktu nenozīmīgus uzdevumus. Ir bijušas 2 reizes (pagaidām), kad man ir nācies veikt vienu un to pašu uzdevumu divas reizes, tāpēc izmantoju zvaigznes. Es arī vēlētos, lai es varētu izvēlēties, kuras telpas/uzdevumus veikt tālāk, nevis iet pa noteiktu ceļu.
Forša spēle, bet man nepatīk, ka spēle turpina mainīt meklēto vienumu apgabalus. Es spēlēju šo un jūnija ceļojumu, un vismaz Jūnija ceļojums sniedz jums iespēju, nepārslēdzot vienumu atrašanās vietu vai saīsinot laiku, ja kļūdas dēļ nokļūstat nepareizā apgabalā, tā vietā tie vienkārši pievieno vairāk vienumu katru reizi, kad pārvietojaties uz augšu. Kā arī, kāpēc man ir jātērē zvaigzne, uzsākot jaunu dienu? Izņemot to, man ļoti patīk spēle.
It's a fully interactive crime novel with amazing hidden object gameplay ... In my boyhood i read agatha christie's 1934 mystery novel “murder on the orient
Interesanta spēle!
Patīk
spēle ir jautra, taču jums ir nepieciešams daudz enerģijas, lai pabeigtu dienas darbu pie spēles. Iepriekšējais atjauninājums bija labāks par 100+ enerģijas punktiem kolekcijas pabeigšanai, kas bija jauki. Tagad ir ļoti grūti pabeigt kolekcijas, un tās ir tikai 30 papildu enerģijas punktu vērtas. Spēle ir ļoti aizraujoša, tāpēc 100+ papildu enerģija bija patiešām noderīga. Es ceru, ka viņi to mainīs atpakaļ.
Es biju tik apsēsts ar šo spēli! Patika! Tad šis pēdējais atjauninājums mani ļoti vīlies! Visu dienu jāgaida, līdz enerģija atjaunosies pie 480 un katrs pagrieziens pa 60 ir šausmīgi, kur kopā ir tikai 8 pagriezieni. Tagad es varu spēlēt tikai vienu reizi dienā, jo tas prasa tik ilgu laiku. Tāds kauns! Es nevēlos dzēst šo spēli, bet man ir jāvar spēlēt vairāk nekā vienu reizi dienā. Lūdzu, mainiet to atpakaļ uz to, kas bija tik jautrs pirms šī šausmīgā atjauninājuma!
Šķiet, ka man neizdodas gūt panākumus kārtās, kur objekti jāatrod tikai pēc kontūras. Daži no tiem izskatās kā balti plankumi, un nekas līdzinās faktiskajam objektam. Šajā spēlē nav arī pavedienu pogu, vai nu jūs to saņemat, vai nesaņemat. Šo spēli ir ļoti grūti spēlēt mobilā tālruņa ekrānā. Man nepatīk šī spēle, bet es turpinu cerēt, ka vai nu tā uzlabosies, vai arī es to daru? Tādējādi atjauninājums...
Man tas patīk, bet, kad es sāku spēlēt, tas bija 10 enerģijas, tad tas pieauga, es ļoti gribēju izmēģināt šo spēli vēlreiz, jo man tā bija manā pēdējā planšetdatorā, bet jūs nevarat nokļūt nekur, ja vien negaidāt mūžīgi. Atvainojiet, bet es to atinstalēju .
Ļoti patīkams spēles atjauninājums: man ļoti patika šī spēle, bet diemžēl tā ir jānoņem. Slēptie noslēpumi ir pārāk izaicinoši. Es iztērēju daudz naudas dažu dienu laikā, kad spēlēju spēli, un vienkārši nevaru turpināt iekļaut vairāk savā budžetā. Šī iemesla dēļ man bija jāsamazina savs sākotnējais vērtējums no 5 zvaigznēm uz 3. Ja izstrādātāji nāks klajā ar lētāku metodi spēles virzībai uz priekšu, es ar prieku to lejupielādētu vēlreiz un uzlabotu savu vērtējumu.
Man šī spēle līdz šim patīk, bet izturība ir mana galvenā problēma. Ir nepieciešami vairāki līmeņi, lai iegūtu vienu zvaigzni, un tad jūs nesaņemat pietiekami daudz izturības, salīdzinot ar to, cik izturība maksā katram līmenim. Man patīk dizaina iezīme, un sižets līdz šim ir interesants.
Sākumā daudz jautrības, bet...... Es spēlēju spēli, lai atpūstos, bet, protams, pieaugot līmenim, spēle kļūst grūtāka, un tad viņi sagaida, ka visi maksās par enerģiju un pastiprinājumu. Es domāju, ka objekti kļūst mazāki un atvēlētais laiks samazinās. Sākumā bildes jau ir mazas tālrunī. Traks ir tas, par ko es kļūstu, nevis atslābinājies. Labprāt versija bez taimera! Visticamāk būs jābeidz spēlēt, tāpēc asinsspiediens var pazemināties! Vienreiz es maksāju par pusstundu bezgalības dzīvi, bet ne vēlreiz.
Hidden Hotel : Miami Mystery apvieno meklēšanas, detektīvu, viesnīcu un dizaina spēles vienā! Nirt tūlīt noslēpumaino piedzīvojumu pasaulē!
Šī spēle bija lieliska līdz pēdējam atjauninājumam. Uzdevuma izpildes laiks ir smieklīgs. Un jaunajā vietā atšķirības pieredze nav tik patīkama. Esmu iztērējis naudu šai spēlei, un man nepatīk to atinstalēt, taču tas vairs nav jautri. Žēl, ka laba spēle ir jāsabojā ar bezjēdzīgiem atjauninājumiem. Ļoti ceru, ka veidotāji patiešām klausās cilvēkus, kuri spēlē viņu spēles.
Patīk šī spēle, vienīgais, kas man nepatīk, ir spēles ar laiku un tas, cik ilgs laiks nepieciešams, lai zvaigznes izpildītu uzdevumus. Es tagad esmu tālāk un ļoti sarūgtināts, kad jūs saņemat turp un atpakaļ spēles, kas samazina laiku. Tas ir pietiekami grūti ar 2 minūtēm, nemaz nerunājot par 45 sekundēm vai mazāk. Lūdzu, izlabojiet to, lai man nebūtu jāpārtrauc spēlēt šo spēli. Es gatavojos dzēst šo spēli. Esmu iestrēdzis visās spēlēs ar laiku. 1 min. ES nevaru darīt to. Šajā spēlē es nekur netieku. Tas mani apbēdinās. Tālu tajā.
lēna ielāde, bet interesanti.
Nav iestādījuminlatviski
Man ļoti patīk Hidden Hotel, man patīk tās slepenība. Bet ir problēma. Es zinu, ka ir laika ierobežojums, un es parasti varu atrast visu noteiktajā laikā, bet man ir zaudēti pagriezieni bc. Es nevaru atrast priekšmetus ainā, jo tie tur nav. mana mobilā tālruņa ekrāns griežas tikai tik tālu no kreisās uz labo pusi; lejā augšā. Es pietuvinu un viņu nav. Man ir jāļauj savam laikam atgūties, b4 es varu spēlēt vēlreiz. Es zaudēju daudz mana pagrieziena bc no pazudušiem priekšmetiem... lūdzu, izpērciet šo.. nav c.c, lai veltītu laiku spēlei.
Hidden Hotel Miami Mystery 1.1.71 Mod nauda. Ninja Warrior piedzīvojumu spēļu leģenda 1.52.1 Mod nauda. Crab War Idle Swarm Evolution 3.37.0 Mod nauda.
Spēle ok
Egg bake with bacon, Cambria hotel miami airport blue lagoon miami fl? ... Taste of the beaches st pete beach, Pearl's peril hidden object game,
Watts August Golden Plus download
Spēle vēlas bloķēt, arī pakārt dažas sekundes un lēni pēc jaunākās spēles atjaunināšanas.
Spēļu. F. Parole. laiku. Dienas. Izdrukāt. Izvēlēties. G. atļaujas. varat. Uzņēmumu. mākslas. Latviski. notiks. Raksti. Raksti. Dārza. Statistika.
vadības ierīces ir tuvu vienumiem, jūs piesitat vienumam, un lukturītis darbojas divas reizes, un dažreiz, lai to iegūtu, vienumiem ir jāpieskaras vairākas reizes, izņemot to, ka es mīlu, mīlu, mīlu šo spēli, ļoti aizraujoša, esmu izlasījis dažas atsauksmes. un man nav nekādu problēmu, kas ir citiem, bet man ir jautājums, kā es varu dubultot savus punktus, kā teikts spēles sākumā?
OK ir labi
Spēlēju šo spēli vairāk nekā gadu, pirms tam iztērēju tai daudz naudas un joprojām jutos, ka tā ir lieliski līdzsvarota izaicinājumiem.Nopietni saslimu ar to, ka bija jāgaida un jāgaida jauni līmeņi jaunos atjauninājumos, un pēc tam tika atvērti tikai daži jauni izaicinājumi. Bet es joprojām ticēju spēlei un turpināju spēlēt, taču tagad, pēc šīs katastrofas, ko izraisīja atjauninājums, kas pilnībā mainīja visu, es vairs netērēšu ne santīma, lai tikai tiktu izvilkta spēlē, PLUS turpināšu gaidīt, kad atvērsies jauni līmeņi. .
Tiešām laba
Enerģijas atjaunošana prasa pārāk ilgu laiku! Tas sniedz jums tikai vienu videoklipu, lai iegūtu enerģiju visā atskaņošanas laikā. Lai iegūtu vienu zvaigzni, ir vajadzīgs mūžs.Viņi sniedz jums visas šīs mazās blakusspēles, kurās jums ir grūti uzvarēt, tāpēc es tiešām neieteiktu šo spēli! Es zinu, ka es to atinstalēšu ātrāk nekā vēlāk!
Tā ir ļoti aizraujoša spēle, taču tagad tā sasalst, tiklīdz to ieslēdzu, un tā ir iestrēdzis ielādes ekrānā. Ļoti nomākta, man vai nu ir jārestartē tālrunis, kas dažreiz darbojas, vai arī jāatinstalē un jāinstalē vēlreiz 😠
Superīga spēle
Atkarību!!!!! Tas jūs satīs āķī, auklā un gremdē. Spēles mērķis ir veikt objektu medības, iegūt zvaigznes, izpildīt uzdevumu... izrotāt un atrisināt mīklu. Diemžēl spēlētājam ir nepieciešami vismaz desmit objektu meklējumi, lai aizpildītu 1 zvaigzni; mēģinājums iegūt 1 zvaigzni izmanto visu jūsu enerģiju. Tagad nāk reālā naudas tērēšana. Enerģija ir ļoti dārga, un jūs ātri iztērējat enerģiju! Ja jūs nepērkat enerģiju, spēles laiks būs īss un aizmirsīs šo spēli. Beidzas 27. dienā! Boo
Laba spēle
Hidden Hotel: Miami Mystery - Jaunākā Versija Android
*** JAUNS *** Es mēģināju sazināties ar izstrādātāju, izmantojot lietotni, kā ieteikts, un pieprasījumam joprojām tiek veikta noildze. Es padodos.*** VĒL VĒL KRŪTĪGA PROBLĒMA *** Spēle teica, ka ir beisbola cimds, un es tādu nekur neredzēju. Tāpēc es izmantoju mājienu un tas izvēlējās papaiju?!?! Spēli varētu būt jautrāk spēlēt, ja izsauktās preces patiesībā ir preces, kas mums ir jāatlasa. Šai spēlei pastāvīgi ir problēmas, un tā ir ļoti nomākta.
Agrāk man patika šī spēle, bet kopš atjauninājumiem es vairs nevaru piedalīties citos pasākumos. Katru reizi, kad mēģinu tās atvērt, es tieku pilnībā izmests no spēles. Es bez rezultātiem ziņoju par savām problēmām. Es pat to atjaunināju, kā viņi ieteica, un joprojām pastāv tā pati problēma. Manā planšetdatorā ir pietiekami daudz atmiņas, tāpēc tā nav problēma. Es varu iztikt 12+ stundas bez spēlēšanas un pierakstīties, lai spēlētu, lai redzētu, ka man ir 14 enerģija, kad tai vajadzētu būt max. Diemžēl es pāriešu uz citām spēlēm.
Populārākās maksas spēles - Microsoft Store
Man patīk šī spēle, taču nesenās izmaiņas mani ļoti satrauc. Grafika un viss lietotnē ir pārsteidzošs. Tas ir patiešām jautri un lielisks laika pavadīšanas veids, taču izmaiņas padara spēli mazāk patīkamu. Es saprotu, lai cik daudz es atskaņotu ainas, komplektus balvām šobrīd nav iespējams pabeigt. Turklāt esmu pamanījis, ka tagad jūs varat iegūt tikai 5 enerģijas par retajām reklāmām (2-3 dienā), ļoti maz monētu daudzumu turnīros un tagad — 20 enerģijas, lai atskaņotu ainas! Notiek atinstalēšana, ja tā turpinās.
Patīk šī spēle. Man īpaši patīk atjaunot viesnīcu un izvēlēties dažādas lietas. Es arī izbaudu intrigas, noslēpumus un spriedzi, kā arī objektu atrašanu. Es domāju, ka šajā spēlē bija kaut kas ikvienam. Pagaidām fantastiska spēle. Es gribēju atjaunināt šo apskatu, lai vēl vairāk izteiktu komplimentu šai spēlei un tās īpašniekiem. Man radās problēma, un viņi ne tikai ātri reaģēja, bet arī atrisināja manu problēmu krietni vairāk, nekā es gaidīju, un es biju vairāk nekā apmierināts
man patīk
Man patīk šī spēle, bet viņi nestāsta par kustīgām lietām dažās telpās. Tāpat kā saldētavas durvis var atvērt, lai atrastu kaut ko nepieciešamo. Mulsina arī sajaukšana ar aprakstiem. ASV mēs gredzenu kasti nesaucam par zārku. Un kopā ar visiem pārējiem 15 enerģijas liek jums nepavadīt daudz laika spēlē.
Man patīk ainas. Viņi ir ļoti gudri. Tomēr sižets ir garlaicīgs un slikti uzrakstīts, un jums ir jātērē pārāk daudz grūti nopelnītu zvaigžņu sižetam un gandrīz nevienam remontam. Atjaunošana ir viss iemesls, kāpēc es lejupielādēju šo spēli. Turklāt dažās ainās kāds no objektiem nav ainā. Lietojot laternu, tā riņķo ap vietu un tur nekā nav. Šī spēle ir vairāk kaitinoša nekā jautra, tāpēc es to izdzēšu.
Lieliska spēle, noteikti viena no manām mīļākajām. Vienīgā problēma ir tā, ka pēdējā laikā ir bijis daudz uznirstošo logu. Jūs dodaties iztērēt zvaigzni, un tā sasalst, jo ir uznirstošais logs. Izlabojiet to, un es piešķiršu tam 5 zvaigznes.
Patīk šī spēle. Tomēr pēdējās dienās es nevaru spēlēt, jo katru reizi, kad uz kaut kā noklikšķinu, tas sasalst un mani izsit. Tiešām mani tracina. Vai varat, lūdzu, salabot visu, kas nepieciešams, lai es varētu turpināt spēlēt savu spēli.
Šī kādreiz bija mana mīļākā spēle. Spēlēju vairākas reizes dienā. Ar šiem jaunākajiem atjauninājumiem tas ir mainījies. MAN NĪST izmaiņas. Enerģija tika papildināta pāris reizes dienā. Tagad tas ir reizi dienā. Jaunus līmeņus ir gandrīz neiespējami pārspēt, tāpēc nav jautrības, tikai vilšanās. Kolekcijas nevar pabeigt. Katrā kolekcijā ir viens gabals, kas nekad nav atrasts. Izstrādātāji ņem vērā, ka jūs drīz zaudēsit vēl vienu bhaktu. Es sniegšu tai 1 atjauninājumu. Ja lietas netiek mainītas, es izdzēšu .
Laba spēle