Post by reitbasemitse on Feb 2, 2022 18:35:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hungry Dragon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hungry Dragon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови глитцх кристали ▞▞▞
▞▞▞ Hungry Dragon 2022 version ▞▞▞
Нахраните змаја истражујући пре него што умре од глади. У реду игра, али нема довољно хране због величине простора за истраживање и ниског нивоа змајева забране уласка. Сваки угао игре је закључан платом да напредује чак и да змај живи. Ово је игра за победу (не умирање). Много брушења, ако не за плату, нема много вештине.
Забавно, али волео бих да је добијање новчића нешто брже јер је потребно вечно да се сакупи довољно новчића за следећег змаја.
Зна ли неко како или преко ког програма може да се хакује јер треба пуно да се игра да би се достигао зељени ниво а мене бас нешто и мрзи да играм 7године да би добио змаја ког зелим??😧😧😩😩
Заиста забавна игра. То је као Хунгри Схарк, али са змајевима. Једини проблем који имам са њим је чињеница да постоји само једна мапа коју треба истражити у поређењу са Хунгри Схарк Ворлд'с 4, и да сваки нови змај служи за КСКСЛ или !!! величине што је чудно јер постоје само 2 или 3 од малих до великих величина. Хунгри Схарк је прилично сличан овоме, али су барем у свету пустили неке ајкуле у мањим величинама као што су Ецхо, Драго, па чак и мале ајкуле попут Спике и Хеиди.
Апсолутно волим ову игру, одлична за убијање времена, чини се да се увек одржавају специјални догађаји или турнири. Постоји много ствари које покушавају да вас натерају да купите правим новцем, али увек се чини да постоји начин да то добијете а да не морате да је купите, не осећам се као да морам да платим да бих добио кул ствари. Волео бих да има више нормалних змајева, попут још неколико нивоа или бар неких нових локација, али то је још увек ново у поређењу са њиховим гладним играма ајкула.
Сјајно! Само притужбе су превише реклама и добити кућног љубимца којег желите кроз насумични систем јаја је смешно! Стотине буквално стотине драгуља за отварање јаја да би се исти глупи љубимац изнова и изнова ухватио. Требало би да постоји систем у коме плаћате драгуље или новчиће да бисте добили кућног љубимца каквог желите на свету гладних ајкула. Осим ових иде дајте 5 звездица Кс100000!
Хладан!!! 🤩🤩🤩😀
Hungry Dragon. 4.60. Оставите коментар испод. Још Нема коментара. Потребна Аутентификација. Морате се пријавити да бисте оставили коментар.
Савршено👌
Ubisoft Mobile - Hungry Dragon™ | Launch Trailer | Facebook
ова игрица је добра
Одлична забава за младе и старе. Графика је одлична, а играње је изазовно
Лично ми се свиђа ова игра, али можеш ли да направиш како да окушаш свог змаја у овоме. Био бих ти захвалан ако то урадиш 20. новембра, молим те, моја слика је безуби мој омиљени змај, молим те направи је тако да безуби буде велики и молим те дај ми драгуље да могу уз то учините то 100 драгуља молим и 5 хвала ако не можете то да урадите бићу веома тужан
Зависник сам од ове и гладне ајкуле! Мада, желео бих да препоручим да додате друге светове или локације сличне онима које гладна ајкула ради са различитим океанима. И можда трговина кућним љубимцима за новчиће или драгуље.
Свиђа ми се ова апликација, али зарађивати новчиће је мало досадно и нема других мапа, али осим тога, даћу јој 5 звездица у нади да ће нешто од тога бити поправљено
Добра игра !
Желео сам да ми се свиђа ова игра као Хунгри Схарк, али сваки пут када бих покушао да је играм, био бих приморан да гледам видео оглас за видео огласом или да платим да играм. Знаш шта? Нећу више да гледам рекламе! Такође, сваки оглас који видим чини да мрзим компанију чији је оглас. Зашто? Јер ако желим оно што они нуде...дижем се и идем по то. Не требају ми рекламе да ми помогну да пронађем решење. Ово је увредљиво за огласну платформу и очигледно је похлепно да натера људе да плаћају или гледају огласе. Готово! здраво
Боље је од гладног сарка
Узгајање је забавно, али желим да се величина истисне са обе стране и да можда учиним мање змајеве корисним на малим површинама? Али величина може бити много већа или почети много мања да би напредак био забавнији и уочљивији
Морам да кажем да је ово прилично добра игра. Уживао сам у Хунгри Схарк-у, а овај је једнако забаван. Мада, имам само једну замерку, а то је да немамо више мапа као у Хунгри Схарк Ворлд. Дакле, ако бисмо некада у будућности могли да добијемо више мапа, то би било сјајно. Осим тога, свиђа ми се ова игра. Препоручујем свима који воле Хунгри Схарк.
Сматрам да је ова игра веома забавна, волим све различите врсте змајева и све њихове јединствене моћи. То је веома зависно јер стално желим да се попнем до следећег змаја. Све у свему, пет звездица.
Сјајна игра! Много је бољи од Хунгри Схарк Ворлд или Еволутион јер је лакше добити змаја.10/10
Забавна игра. Прочитајте у наставку. Очигледно је моја последња рецензија некога узнемирила, јер ову рецензију уређујем из унутрашњости змаја. Ова игра је прилично забавна и није толико рекламна. Међутим, нека побољшања би се могла направити. На пример, уместо да нестану када их убије већи змај, треба их само прогутати. Још једно побољшање би могло бити да се играч сваки пут појави негде насумично (у зависности од тога којег змаја има).
Волим ову игру. Мој једини проблем је да је потребно много када дођете до одређене величине да бисте напредовали.. Можда направите начин да зарадите новац само мало брже како постајете већи јер почиње да се осећа као да никада нећете добити довољно новца.
Забавно је, али постоји овај квар који се након одређеног времена руши и поново покреће и изгубим напредак, поправите га ускоро. у реду, прошло је три месеца и моја игра још увек не ради за мене.
Шта се десило са свим добрим ценама?...... ово је добра игра, али желим да додате још хране и стално умирем од недостатка хране
Исти проблем и овде, контроле су ужасне у игри. Сваки покушај летења води до роњења бомбе право доле док не умреш. Уопште не могу да контролишу лет. Поправи то и можда ћу задржати игру и ако вреди 5 звездица!
Када контролишем пламен, чак и да нисам пуштао прсте са екрана, покретни курсор са леве стране нестаје и змај се помера у другом смеру (контролишем левим палцем) и понекад се пребацивао на супротно где је лево појачање и десно је потез што је смешно.
Одлична игра! Свиђа ми се. Ипак, драгуље је мало претешко набавити. Апсолутно бих дао игри пет звездица да је мало лакше доћи до драгуља, али у тренутној ситуацији даћу јој четири.
Све гладне игре је тешко добити новчић, али осим тога ова игра је забавна, змајеви су хладни, темпо је добар, тако да је свеукупно одлична.
То је још једна добра мобилна игра за јело и раст од убисофта. Опет очекујем много забаве и различитих ствари. Све у свему добра игра за играње. Контроле сличне Хунгри Схарк.
Добра игра
Ова игра је добра из веома доброг разлога. Све игре имају добре и лоше ствари. Графика је невероватна, а игра иста. Сада о контролама. Понекад ће контроле престати и ваш змај ће се кретати сам. Ово може бити опасно и надам се да ће то бити поправљено. Игра је такође веома изазовна са добијањем змајева. Боље би вам било да мељете ако желите да играте ову игру јер су змајеви прилично скупи. Осим тога, ова игра је одлична и заиста препоручујем да је набавите. Хвала Убисофт!
ОБОЖАВАМ игру и лудо сам добар у њој и (покушао сам) да купујем у апликацији, али увек ме одушеви и не могу да направим резервну копију у облаку или да се повежем на фб да сачувам ствари. Имам снимке екрана његове неповезаности